Zásady ochrany osobních údajů

Správcem vašich osobních údajů je Benny Krobot, který provozuje webové stránky www.vitruvian.name. Správce vaše údaje spravuje a určuje, jak dlouho budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem. Vybírá také další zpracovatele, které ke zpracování využívá.

Jak mě můžete kontaktovat?

Pokud budete mít jakékoliv otázky či připomínky, kontaktujte mě na e-mailové adrese: email@vitruvian.name .

Jaké údaje zpracovávám a proč?

Vaše osobní údaje zpracovávám především proto, abych Vám mohl poskytovat co nejkvalitnější obsah. Jednotlivé důvody zpracování: E-mailové adresy, unikátní návštěva webu- jste-li  čtenářem: E-mailem mě můžete kontaktovat, v případě zájmu o spolupráci semnou. Zpracovávám váš e-mail, který používám pouze ke komunikaci s Vámi. V případě, že mě kontaktujete si můžeme v rámci zlepšení komunikace vyměnit telefoní číslo, které mimo naši osobní komunikaci neukládám a nepředávám žádné další straně. Osobní údaje zpracovávám po dobu trvání vašeho souhlasu.

Předávání osobních údajů třetím osobám.

Vaše údaje zpracovává správce Benny Krobot .Abych mohl měřit, jak se vám na mém webu líbí, kde trávíte nejvíce času a kam klikáte, používám další poskytovatele služeb pro určité zpracovatelské operace. Jsou to: Poskytovatelé hostingu a serverových služeb​ www.wedos.cz
– správa doménWEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Česká republika, IČ: 28115708      – měření statistik – Analytické nástroje – Google Analytics – statistiky návštěvnosti webuGoogle Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Předávání vašich dat mimo Evropskou Unii.

Vaše data zpracovávám výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů.

Vaše data jsou u mě v bezpečí. Přijal jsem technická opatření, která zajišťují zabezpečení osobních údajů šifrováním přenosu dat pomocí HTTPS protokolu (zámeček, co je vedle mé URL adresy) a zabezpečil vaše osobní údaje v souladu s čl. 32 GDPR.​

Vaše práva v souvislosti s ochranou osobních údajů​.

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte mě prostřednictvím e-mailu: ​email@vitruvian.name. Máte právo na informace, které si právě teď čtete. Díky právu na přístup mě můžete kdykoli vyzvat a já vám do 30 dnů doložím, jaké vaše osobní údaje zpracovávám a proč.​ Pokud se u vás něco změní nebo shledáte své osobní údaje neaktuální nebo neúplné, máte právo na doplnění a změnu osobních údajů.​ Právo na omezení zpracování můžete využít, pokud se domníváte, že zpracovávám vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádím zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesli námitku proti zpracování.​ Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování.​ Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechci na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. ​V takovém případě vymažu veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebuji 30 dní.​ O dokončení výmazu vás budeme informovat na e-mail.​

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů.

Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc rád, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mě, abych s tím mohl něco udělat a případné pochybení napravit.​

Mlčenlivost.

Jsem povinen zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů semnou. Bez vašeho souhlasu také vaše údaje žádné jiné třetí straně nevydám. Tyto Zásady ochrany osobních údajů nabývají účinnosti 25.5. 2018

Cookies

Co jsou soubory cookies? Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Příští návštěva stránek tak může být snazší a produktivnější. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější.

Proč používám cookies?

Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Cookies používám pro nastavení obsahu webových stránek vzhledem k preferencím uživatele a optimalizaci využití webových stránek. Rovněž jsou používány k vytvoření anonymních, souhrnných statistických údajů, které pomohou analyzovat, jakým způsobem uživatel používá webové stránky. Informace tak pomohou zlepšit strukturu a obsah stránek.

Jaké cookies používám? Používám několik typů cookies, moje vlastní i externí soubory získané od partnerů, se kterými spolupracuji. Soubory využívané na mých stránkách mohou být rozděleny na následující typy:Analytické cookies – sbírají informace o tom, jak uživatel využívá webovou stránku, o typu webové stránky, ze které byl návštěvník přesměrován, o počtu návštěv uživatele a o statistikách webové stránky. Tyto soubory nezaznamenávají osobní data, ale jsou používány pro shromažďování statistik webové stránky.Trvalé cookies – zůstávají ve vašem zařízení, dokud je nesmažete.

Jak mohu odstranit, nebo zablokovat cookies?

Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie. Omezení používání cookies může mít vliv na některé funkce, které jsou důležité pro optimální fungování webových stránek. V případě, že je některá z funkcí webových stránek nefuknční, je vhodné zkontrolovat nastavení cookies ve webovém prohlížeči a přijetí cookies zařízení umožnit. Pod textem je uvedeno několik odkazů, které vám mohou pomoci při konfiguraci „cookies“ v nejčastěji používaných prohlížečích: Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari. Informace shromážděné pomocí cookies mě neumožňují identifikovat vaše jméno, kontaktní údaje nebo jiné osobní identifikační údaje, pokud se mě je nerozhodnete sami poskytnout.

Koho využívám pro zpracování cookies?

Služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Závěrečná ustanovení

Jelikož na mých stránkách nevedu “kontaktní formulář”, kde byste byli vyzvání k vyplnění Vašich osobních údajů, jedinou informaci, kterou od Vás získám je Váš email – v případě, že se mě rozhodnete kontaktovat. Váš email bude zpracován v soukromé webhostingem chráněné schránce a bude sloužit výhradně k naší komunikaci. Newsletters ani jiné nabídkové zprávy nerozesílám! Váš email nebude nikdy použit k jinému než osobnímu kontaktu s Vámi.